Lasurer, maling og anden træbeskyttelse

Produkter, der passer til alle anvendelsesformål: Vores træbeskyttelses- og -forædlingsprodukter til anvendelse inde og ude fås i fem hovedfarver, og de let forståelige symboler gør det nemt at vælge den rigtige til det ønskede anvendelsesformål.

Trælakker og bejdser

Vores sortiment i trælakker til anvendelse inden døre: fra NC-lak til normale belastninger til førsteklasses produkter i PUR-lak-sortimentet. Og med vores bejdsekoncept er der ingen grænser for fremstillingen af bejdsefarver ved hjælp af det individuelle modulprincip.

Belægninger til vinduer og træelementer

Vore fremtidsorienterede innovationer holder trævinduer og -døre unge i al evighed. Med vore belægningssystemer opnås der elegante overflader med lang levetid. Induline Premium-coatings garanterer i denne forbindelse højeste kvalitetsstandarder, som er baseret på de mest moderne materialer.

Fugemasser, klæbemidler og montageskum

Her er alle aktuelle teknologier repræsenteret: klassiske tætningsstoffer på acrylatbasis, neutralt tværbindende tætningsstoffer på alkoxybasis, moderne MS-polymerer og PU-baserede tætnings- og klæbestoffer og montageskum.

Træbeskyttelse, brandbeskyttelse og træsanering

Vi ved, hvor kompliceret problemerne med træbeskyttelse i byggeriet kan være, og at der hele tiden stilles krav om nye, individuelle løsninger. Vores brede program af kvalitetsprodukter giver dig mange muligheder på hånden. Nyd godt af over 60 års erfaringer.