Industrigulvsystemer

Fra lille gangbelastning til mekanisk høj trafikbelastning og store punktbelastninger. Remmers gulvbelægningssystemer er til at stole på, pålidelige, økonomiske og sikre.

Skridhæmmende systemer

Vi tilbyder individuelle system- og detailløsninger til næsten alle krav inden for forskellige brancher. Indstillingen af den pågældende anti-skridstyrkeklasse kan afstemmes efter de specielle krav.

Systemer til afladning

Når meget sensible bygningsdele og følsom elektronik skal beskyttes mod selv minimal elektrostatisk ladning, er vore gulvbelægningssystemer iht. ESD-standarden det helt rigtige.

Vanddampdiffusionssystemer

På steder, hvor man må regne med opstigende fugt, som f.eks. ved flader med jordkontakt, er vores vanddampdiffusionsgulvbelægninger en økonomisk, økologisk og sikker løsning.

Belægningssystemer til opholdsrum

Et gulv skal ikke bare kunne holde stand mod opstigende fugt og store belastninger, det skal også være risikofrit for luften i rummet. Vi tilbyder et komplet, VOC-testet produktsortiment, som lever op til de strenge tyske AgBB-krav.

Belægningssystemer til landbrugsområder

Til optimal sikring af funktionsdygtigheden i landbrug tilbyder vi tilpassede beskyttelses- og tætningssystemer til nybyggeri og renovering. Nedbrud og udbyttetab reduceres til et minimum.